fbpx

Seringkali orang yang memiliki website pasti menjalankan bisnes dengan lebih teratur dan kita akan dapati mereka sebenarnya merancang bisnes dan perniagaan dengan lebih terancang. Tahukan anda aa kelebihan yang ada ada mereka yang memilki website dan menjalankan perniagaan online.

 

KOS PENIAGAAN yang MINIMA

Sebenarnya kos perniagaan mereka sangat murah. Bayangkan jika nak beli kedai sangat mahal. Sewa? Tiap -tiap bulan kena ada budget. Tapi untuk online bisnes hanya keluarkan budget memiliki website yang boleh memaparkan produk atau perkhidamatan yang anda sediakan.

 

PELANGGAN yang MUDAH DIDEKATI

Jika anda ada website, ada saja pertanyaan pelanggan pasti mudah untuk anda tunjuk item atau khidmat yang anda sediakan. Bayangkan jika tiada website. Macam mana pelanggan anda nak lihat produk anda.

 

Dapat meneroka PASARAN yang LEBIH LUAS

Prospek pelanggan ramai sangat diluar sana. Anda akan dapat tarik pelanggan dengan lebih ramai. Rakyat Malaysia sahaja sudah 30 Juta bahkan bisnes anda boleh diakses di seluruh negara.

 

MAKLUMAT yang LEBIH PANTAS

Dengan adanya website sendiri anda boleh salurkan maklumat dengan lebih pantas. Bukan sahaja pada pelanggan sedia ada termasuk pada sesiapa sahaja. Akhirnya mereka beli dengan anda dan percayakan anda.

 
Mudah MEMBINA PENGARUH

Anda mudah dikenali dan yang penting dengan lebih cepat. Bertahan untuk jangka masa panjang.

 
Akses 24 JAM

Ya. Paling seronok bisnes berjalan 24 jam. Sekarang anda sedang baca tulisan ini. Tahukah anda mungkin kami sedang tidur? Tanpa sedar duit tetap masuk. Best kan?

Kelebihan Memiliki Website