Info Terkini
Selamat Datang..

Latihan Industri untuk pelajar BIDANG IT @ PERAKAUNAN @ BUSINESS MANAGEMENT dibuka. Untuk memohon hubungi 012-3704588.

Terkini..! Beli produk atau daftar Pakej secara online. ONLINE SHOP

Beli Sistem Server sendiri??? Hubungi 012-370 4588 sekarang! KLIK DI SINI



Rancang kewangan masa depan.? Please call 012-370 4588 :) Bijak Mengurus Kewangan


Buy system Call 012-370 4588 @ whatsapp Direct Whatsapp


VIDEO >>> KLIK UNTUK VIDEO MENARIK

KLIK TO OUR MAIN WEBSITE
50 IDEA PEMASARAN LUAR BIASA
Nama

 

No Tel

 

E-mail address


Maklumat anda selamat bersama kami.

Calender
December 2017
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archive for the ‘New Info’ Category

postheadericon Cara Daftar Mudah Guna Maybank Dan Jompay

CARA DAFTAR PALING MUDAH DAN CEPAT

Sila pilih salah satu cara di bawah:-

 

1. CARA DAFTAR MELALUI ONLINE BANKING MAYBANK

1) Login Online banking MAYBANK anda. Klik “Bill Payment” ; klik “Make a one-off payment“. 

 

 

2) “

3) Klik continue dan mula mendaftar.

 

4) Masukkan Jumlah bayaran mengikut Pakej pilihan anda. Masukkan Mobile No. dan Nama Ringkas anda.

5) Pendaftaran selesai. Tunggu Password dan tunggu panggilan dari staff atau Team kami.

 

2. CARA DAFTAR MELALUI JOMPAY JIKA GUNA ONLINE BANKING LAIN

 

Proses daftar Guna Jompay semua Online banking

 

Contoh jika anda guna Online Banking Bank Islam

 

3. CARA DAFTAR MELALUI ATM MACHINE

Pilih JOMPay Bill di ATM selepas masuk kad ATM anda

 

Masuk Biller Code 99473 dan Mobile Number Anda

 

Pendaftaran selesai. Simpan Resit anda. (Contoh Resit)

 

 

P/s: Amount ikut pakej Pilihan anda. RM70, RM200, RM499, RM10,000-RM100,000

P/s: Others Bank or ATM use JOMPAY paybill use our Biller Code 99473

 

postheadericon Promosi Pakej PENGEDAR Sempena Kemerdekaan

Promosi Pakej Pengedar Sempena Kemerdekaan Kini Tiba.

Dengan menjadi pengedar topup, Anda boleh mencari seramai mungkin agent bawah anda.

Jadi agen topup dah untung. Jadi pengedar topup bertambah untung.

 

“ORANG LAIN MENJUAL, KITA DAPAT KOMISEN”

 

 

Bagaimana? Anda saksikan video tersebut?

 

Tahukah anda apa keuntungan Pakej ini?

 

Nah Baca di https://www.mrse.com.my/6-sumber-keuntungan-pakej-dealer/

 

Sekarang Faham Kan…?

 

Siap Dapat PERCUMA MODAL PERMULAAN RM69 !

 

Dah saksikan Cara untuk apply Coupon Code yang diberi ??

 

Coupon Code TERHAD 100 Pelanggan Sahaja

 

Coupon Code: PD169T31

 

Amacam? Bersedia untuk berniaga tanpa perlu Modal besar ?

 

BELI Pakej DEALER SEKARANG DI  KEDAI ONLINE KAMI  

 

 

Ingin lihat Cara Belian Online? Ya Mudah dan Cepat.

 

Baca di >>> https://www.mrse.com.my/cara-bayar-belian-online/

 

 

Salam kejayaan,

Team MRSE

 

postheadericon Promosi Kemerdekaan – Pakej USER ~ AllPay2U

PROMOSI MERDEKA ~ END 31 OGOS 2017

 

“Bermula dari bawah sehingga sampai ke puncaknya”

 

Dengan berdaftar sebagai Agen anda sudah dapat jual topup, dan buat pembayaran bil.

 

Untung dapat, jimatkan masa pom dapat.

 

“Jadilah pengguna yang BIJAK”

 

 

Bagaimana? Anda saksikan video tersebut?

 

Dah saksikan Cara untuk apply Coupon Code yang diberi ??

 

Coupon Code TERHAD 100 Pelanggan Sahaja

Coupon Code: PA69T31

 

AYUH DAFTAR SEKARANG DI  KEDAI ONLINE KAMI di 

https://www.mrse.com.my/product/pakej-user-biasa/

 

Ingin lihat Cara bayaran Online?

 

Baca di >>> https://www.mrse.com.my/cara-bayar-belian-online/

 

 

Salam kejayaan,

Team MRSE

 

postheadericon Offer Mesin Topup Untuk Peniaga Kecil

KEMPEN PROMOSI MESIN TOPUP UNTUK KEDAI RUNCIT, KIOSK, WARUNG, RESTORAN DAN SEMUA PENIAGA KECIL. – END 31 JULAI 2017

 

Kempen ini untuk semua peniaga kecil. Anda boleh saksikan Video tersebut.

 

Kenapa Peniaga kecil ini perlukan Mesin Topup:-

 

  1. Membantu melariskan perniagaan mereka. Orang ke kedai mereka ada peluang nak Topup, nak bayar bil, Nak beli Topup PIN Kertas dan sebagainya.

  2. Disamping jual Topup, peniaga kecil ini ada peluang tambah pendapatan atau jana keuntungan daripada SIGN UP new members daripada Aplikasi yang syarikat bekalkan. Mereka untung besar. Contohnya Jual RM50, Peniaga kecil ini untung RM40. Banyak kan?

  3. Modal tak perlu besar. 1Modal boleh akses semua jenis produk. Lebih 100 jenis telco dan pembayaran bil disediakan hanya dengan Modal yang rendah dan tidak perlu beli modal untuk setiap produk. Mudah kan?

 

Justeru Jika anda berminat hubungi kami segera.

 

COUPON CODE: MT300WOW

Cara belian Online, sila rujuk di  https://www.mrse.com.my/cara-bayar-belian-online/

 

postheadericon Pemenang Contest Aidilfitri Menang RM500

TAHNIAH KEPADA PEMENANG

CONTEST AIDILFITRI 2017.

SAKSIKAN SEDIKIT VIDEO UCAPAN KHAS BELIAU DARI SABAH

 

 

Terima Kasih kepada semua peserta yang terlibat. Bagi yang tidak memenangi contest ini, anda masih berpeluang untuk Offer Pakej RM1199 yang hanya RM388 sekarang sehingga 15 Julai 2017.

 

Info lanjut: https://m.me/403029986389821   >> Messenger >> GET STARTED

 

 

Salam Kejayaan.

postheadericon Contest Aidilfitri Menang RM500

KAMI SEDANG ADAKAN CONTEST AIDILFITRI BESERTA PROMOSI PAKEJ MASTER + PEMBINAAN LAMAN WEB.

 

Pakej tersebut terhad untuk 88 Pelanggan Terawal sahaja. Jika anda berminat Pm untuk request Coupon Code. Jika kupon habis harga kembali RM1199.

 

Item : Pakej Master mini server + Pembinaan Laman Web

Price : RM499 + RM700 = RM1199

Siapa dapat kupon only pay RM388

Hanya utk 88 Pelanggan terawal shj.

 

Ps: pls request for COUPON CODE.

 

Request COUPON CODE: Pm 012-3704588 atau Klik (whatsapp) https://api.whatsapp.com/send?phone=60123704588&text=COUPON%20CODE%20388

 

 

 

BAGAIMANA UNTUK SERTAI CONTEST INI?

 

JANGAN LUPA 3 STEP MUDAH UNTUK CONTEST MENANG RM500

 

1. Like je page Maududi Reload Services & Engineering​

 

2. Like & share posting https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2014853048540832&id=403029986389821 (Posting video OFFER & CONTEST AIFILFITRI 2017)

 

3. Comment “SY NAK MENANG RM500” dan Tags MINIMUM 3 orang rakan anda ( di posting tersebut)

 

4. Komen Terakhir dipilih sebagai WINNER apabila Contest TAMAT (akan tamat bila2 masa dan akan dimaklumakan di page tersebut).

 

P/S: Anda boleh TAGS Min 3 orang rakan anda Berkali-kali tetapi rakan berlainan kerana pemenang dikira dari Comment Terakhir apabila Contest Ditutup.

 

Amacam? Senang kan?

 

 

#ContestAidilfitri2017
#ContestMenangRM500

 

Salam Kejayaan,

www.mrse.com.my

postheadericon Soalan Lazim

Soalan UMUM-

  1. Adakah saya boleh Jual topup dan bayar Bil dengan sistem ini?

Ya. Anda boleh Topup dan Bayar bill di hujung jari dengan mengakses semua produk yang dibekalkan hanya dengan 1 Modal.

 

  1. Bagaimana Saya nak Join Bisnes ni?

Mudah saja. Anda boleh menghubungi  012-3704588 untuk mendaftar atau anda boleh Beli Produk atau Daftar Online di https://www.mrse.com.my/shop/

 

  1. Apakah keuntungan Saya? Berapa % saya untung? Kenapa tiada list dalam laman ini?

Anda boleh lihat video yang telah lama disiapkan untuk tontonan anda di channel youtube KEDAI MRSE. Rate atau % (bagi internal produk) setiap produk bergantung kepada Telco masing-masing. Boleh berubah pada bila-bila masa tanpa diberitahu. Oleh itu list tidak dipaparkan dalam laman ini kerana lebih 90 produk dibekalkan untuk anda. Namun list internal produk tersebut boleh dilihat jelas setelah anda mendaftar samada dalam Web jualan atau Aplikasi yang diberikan.

 

  1. Saya Join banyak Syarikat. Rate % lain-lain. Adakah syarikat itu mengubah atau memanipulasi % yang diberikan kepada saya?

Ya, mana-mana syarikat terutama yang telah memilki server mempunyai plan dan strategi masing-masing. Mereka boleh menentukan apa sahaja rate % untuk anda. Anda dinasihatkan untuk tidak tertipu dengan mana-mana rate % yang tidak munasabah. Anda boleh lihat kepada profile syarikat yang anda yakini dan dipercayai.

 

  1. Adakah syarikat MRSE (mrse.com.my) telah lama menjalan urusniaga?

Ya. Telah lama dan mempunyai ribuan pelanggan di seluruh Negara.

 

  1. Kenapa ada banyak perkhidmatan di MRSE?

Ia adalah keperluan pelanggan bagi menjalankan urusniaga. Kami berusaha mencapai Visi dan Misi syarikat.

 

  1. Dimana saya boleh baca Misi dan Visi syarikat?

Anda boleh membacanya di link  https://www.mrse.com.my/tentang-kami/misi-visi/ .

 

Sistem Topup

  1. Adakah Sistem yang dibekalkan boleh Buat Duit?

Ya. Sistem samada user biasa sehingga pakej server mampu menjana pendapatan di atas perkhidmatan yang menjadi keperluan orang ramai.

 

  1. Boleh saya tahu apa pakej yang disediakan?

Terdapat 4 level atau pakej. Ada boleh baca di https://www.mrse.com.my/4-pakej-sistem-buat-duit/

 

  1. Adakah saya boleh beli server sendiri walaupun jualan saya belum banyak dan saya masih baru.?

Boleh. Cuma kami menggalak pelanggan yang telah biasa dan telah mempunyai rangkaian ejen. Namun pilihan di tangan anda.

 

 

  1. Saya Tambah Modal tapi tak masuk. Kenapa? Berapa lama masa diambil untuk Duit saya masuk?

Anda perlu menunggu  24 jam. Modal akan masuk hari yang sama jika anda hantar maklumat betul dan tepat. Jika tidak masuk juga, anda perlu hubungi kami hari yang berikutnya.

 

  1. Apakah modal yang saya Bank in akan hangus jika lambat tuntut?

Ya. Modal yang melebihi 48 jam tidak dituntut akan hangus jika tidak dituntut selepas 48 jam dari tarikh anda bank in. Anda dinasihatkan menghantar maklumat bank in dengan segera samada melalui SMS, Web Jualan atau aplikasi yang dibekalkan pada hari yang sama anda bank in.

 

 

AGENT/USER

  1. Apakah sistem USER di syarikat MRSE ini hanya untuk menjual Topup dan bayar Bil sahaja?

Tidak. Anda boleh menjual semua produk yang dibekalkan termasuk simpack dan Mesin topup.

 

  1. Bolehkah saya mendaftarkan ejen di bawah saya?

Anda BOLEH mendaftarkan User tetapi user itu tidak berada di bawah anda. Namun anda boleh menjual Sistem User kepada mereka dan boleh mengambil keuntungan di atas perkhidmatan jual beli tersebut.

 

  1. Jika saya daftarkan mereka, adakah mereka akan Tambah Modal atau beli Stock terus melalui syarikat?

Ya. Anda hanya perlu “SIGN UP” dan ajar mereka Bank In terus kepada MRSE untuk urusniaga seterusnya.

 

  1. Adakah aplikasi disediakan Percuma kepada saya?

Ya. Selain Web Channel dan SMS, anda juga diberikan aplikasi untuk menjalankan urusniaga dengan lebih pantas.

 

  1. Apakah saya boleh Jual Topup dan membayar Semua Bil?

Ya. Anda boleh Jual semua lebih 90 produk dalam sistem kami.

 

  1. Aplikasi yang dibekalkan membolehkan saya Print atau Share resit sebagai bukti bayaran kepada pelanggan?

Ya. Apps terkini telah dinaiktaraf untuk anda SHARE Resit bayaran melalui whatsapp, email dan media social. Sangat memudahkan pelanggan.

 

  1. Saya topup kepada pelanggan, tapi topup tak masuk. Kenapa? Apa perlu saya buat?

Anda hanya perlu semak status di web jualan atau bahagian CHECK TX di dalam apps anda. Jika tiada number bahagian NoDN atau reference number, biasanya topup tidak masuk. Anda hanya perlu menunggu REFUND wang ke akaun topup anda. Boleh pulangkan duit atau ulang topup.

 

  1. Saya jual banyak. Kadang-kadang hadapi masalah itu. Kenapa? Apa puncanya?

Ya. Dalam banyak no pelanggan yang di topup mungkin ada yang bermasalah. Namun gunakan prosedur seperti di atas. Faktor telco masing-masing yang menyebabkan masalah Topup, bukan server. Jika 3 hari belum mendapat REFUND boleh hubungi careline.

 

  1. Saya ada masalah untuk pembayaran Bil. Apakah tidak sama cara bayar Bil guna web atau apps?

TIDAK SAMA. Bil ada 2 jenis. Bil telco dan Bil Utiliti. Anda boleh bayar guna web jualan atau apps.

 

  1. Apa beza cara bayar Bil Telco dan Bil utiliti?

Bil Telco perlu masukkan NO TEL PELANGAN. Bil utility seperti Bil astro, TNB dan lain-lain perlu masukkan NO AKAUN BIL tersebut.

 

  1. Apakah Bil air boleh bayar? Perlukah saya masukkan NO BIL ?

Ya.  Boleh dibayar dan anda perlu masukkan NO AKAUN dan NO BIL. (Rujuk Bil pelanggan) samada guna web atau aplikasi.

 

  1. Dimana saya boleh Download aplikasi ALLPAY2U untuk urusan jual beli?

Anda boleh download di playstore atau https://www.mrse.com.my/category/apps/

 

 

DEALER

  1. Apakah kelebihan jika saya beli pakej Dealer?

Anda boleh menjual Topup, bayar Bil dan mendaftarkan USER seramai mungkin sebagai ejen-ejen anda.

 

  1. Apakah saya ada pasif income atau overriding commission jika saya ada ramai ejen?

Ya. Sudah tentu.

 

  1. Saya boleh mendaftarkan Agent saya melalui apa? Apps dan Web?

Ya. Anda boleh daftar melalui web dealer, aplikasi termasuklah SMS.

 

  1. Saya boleh upgrade ke Pakej MASTER?

Ya. Boleh upgrade pada bila-bila masa. Sila hubungi kami untuk naiktaraf.

 

  1. Berapa pasif income yang saya boleh dapat melalui sistem DEALER ini?

Bergantung kepada jumlah jualan ejen-ejen anda. Contoh 100 ribu jualan, overriding 1% biasanya akan memberikan anda +-RM1000  sebulan.

 

  1. Apakah ini sistem MLM?

TIDAK. Ia adalah sistem untuk keperluan pelanggan. Oleh sebab itu setiap pakej telah dicipta mengikut kesesuaian dan keperluan citarasa pelanggan. Contohnya jika anda tidak minat untuk mencari ejen, anda hanya perlu memilih pakej USER biasa.

 

  1. Saya tak tahu cara nak daftarkan User. Bagaimana nak daftarkan mereka? Dan bagaimana nak setting rate % untuk mereka?

Anda boleh download tutorial dalam web Dealer. Anda juga boleh menghubungi bahagian customer service dan mereka akan memberikan tunjuk ajar kepada anda.

 

  1. Saya nak setting % untuk AGENT saya. Bolehkah saya mahu ianya perlu set sekali sahaja dan % secara automatic set setiap kali saya mendaftarkan User atau Agent-Agent saya?

Boleh. Anda boleh set bahagian DealerInfo dibahagian Templete. Anda juga boleh “apply to all User” rate % yang anda set hanya dengan sekali klik.

 

MASTER

  1. Saya sebagai MASTER. Apa manfaat atau tugas sebenar saya?

Tugas anda ialah Mencari dan mendaftarkan DEALER dan USER seramai mungkin.

 

  1. Apakah saya boleh untung jika daftarkan mereka?

Ya. Setiap pendaftaran merupakan perkhidmatan yang anda berikan kepada mereka. Anda boleh tentukan caj kepada mereka dan ianya milik anda.

 

  1. Kenapa dalam web Master saya tiada ruangan untuk daftarkan User?

Dalam web MASTER hanya untuk mendaftarkan DEALER. Anda perlukan 1 lagi num telefon dan jadikan number tersebut sebagai DEALER Peribadi anda. Seterusnya gunakan number itu untuk anda akses ke web DEALER dan mendaftarkan Agent atau User anda.

 

  1. Jualan dan rangkaian saya semakin meingkat. Bolekkah saya membeli server sendiri daripada syarikat MRSE?

Ya. Boleh. Anda boleh beli server. Setelah kami setup server anda, anda boleh pindahkan semua ejen atau networking anda ke server anda di atas jenama anda sendiri.

 

  1. Saya MASTER tapi di syarikat yang lain. Boleh saya terus beli server di MRSE?

Ya. Sesiapa sahaja layak untuk membeli server dan menentukan jenama sistem atau perniagaan sendiri.

 

  1. Apakah tambah modal downline saya boleh diurus oleh syarikat? Bagaimana jika mahu sebaliknya?

Anda boleh urus sendiri. Anda juga boleh meminta ejen anda tambah Modal melalui syarikat. Jadi bisnes anda tidak memerlukan banyak Modal.

 

  1. Boleh saya jual Mesin Topup pada Dealer atau Agen saya?

Ya. Anda boleh jual semua produk-produk yang kami keluarkan.

 

  1. Saya dapat rate % yang tidak cukup tinggi. Bagaimana untuk naikkan lagi % saya untuk semua produk?

Caranya ialah anda perlu order dan menjual Simpack untuk telco tersebut dari syarikat kami. Anda boleh berbincang dengan kami untuk urusan tersebut. Ini kerana pihak Telco juga perlu melihat performance anda.

 

  1. Saya lihat ada syarikat bagi % yang tinggi. Kenapa berbeza?

Ya. Setiap syarikat berhak menentukan % masing-masing. Anda juga boleh menentukan % seperti mereka jika anda membeli server daripada kami atau setup server sendiri yang menepati character server. Anda dinasihatkan supaya tidak tersalah pilih untuk setup server kerana akan mengganggu perjalanan perniagaan anda.

 

 

SERVER

  1. Saya nak beli server. Bagaimana caranya?

Hanya perlu bayar sekurang-kurangnya separuh daripada harga dan tunggu sehingga server anda disiapkan. Server anda akan diaktifkan setelah bayaran penuh dibuat.

 

  1. Apakah saya untung 100% jika memilki server?

Ya. Anda bukan sahaja untung 100% termasuk menentukan plan marketing atau pakej-pakej tersendiri.

 

  1. Saya pelanggan biasa. Saya dapati ada server yang menipu. Apakah MRSE terlibat?

Anda perlu bertanya di syarikat terbabit. MRSE tidak terlibat kerana kami hanya membekalkan server kepada mana-mana individu atau syarikat yang berminat. Mana-mana syarikat yang memanipulasikan keadaan bukan tanggungjawab kami.

 

  1. Apakah jika memiliki server sendiri bebas menentukan rate % produk?

Ya. Sangat bebas termasuklah % yang tinggi mengikut plan marketing dan strategi marketing anda.

 

 

WEBSITE DESIGN

  1. Saya dah jadi ahli MRSE. Boleh saya menempah website daripada syarikat untuk mempromosikan perniagaan saya?

Ya. Anda boleh menempah website untuk memasarkan perniagaan anda. Anda hanya perlu berhubung dengan kami. Ia salah satu daripada perkhidmatan kami.

 

  1. Jika website saya siap, apakah saya boleh edit dan ubah bila-bila masa?

Ya. Boleh sebab kami akan berikan anda Ebook termasuk login dan password untuk akses ke website anda.

 

  1. Apakah harga tempahan website berlainan?

Ya. Anda perlu isi borang tempahan di https://www.mrse.com.my/perkhidmatan/web-design/tempahan-website/ ; tunggu email balas dan kami akan hubungi anda untuk mengesahkan persetujuan anda mengenai harga. Pembinaan dilakukan setelah anda bersetuju dan bank in.

 

  1. Berapa harga yang paling murah untuk pembinaan website yang paling asas?

Website yang paling asas hanya RM300 sahaja. Namun dengan Ebook yang diberikan anda boleh edit dan menjadikan website itu lebih kelihatan menarik.

 

  1. Apakah Ebook ini hadiah istimewa?

Ya. Kebiasaan designer website tidak akan memberikan kepada anda. Ia sebagai bonus kami untuk anda memasarkan produk anda dan menjadikan perniagaan anda kelihatan lebih maju dan lebih baik.

 

 

TAKAFUL – PENGURUSAN KEWANGAN

 

  1. Saya bukan ahli MRSE. Bolehkah saya mengambil Takaful untuk diri dan keluarga saya melalui MRSE?

Ya. Sangat dialukan. Ia juga perkhidmatan kami untuk anda. Anda boleh lihat testimoni yang banyak di BLOG laman web kami.

 

  1. Apakah telah lama MRSE terlibat dalam bidang ini? Ini kerana secara umum diketahui bahawa kepakaran MRSE adalah dalam bidang Sistem topup.

Ya. Telah melebihi 3 tahun. Pengurusan kewangan antara perkhidmatan dan kepakaran kami. Kami telah menjadikan Pru BSN Takaful sebagai rujukan utama kami dan membantu anda mengurus kewangan masa depan anda dan keluarga anda.

 

  1. Saya bukan ahli MRSE. Apakah saya boleh mengambil Polisi Takaful?

Ya. Sudah tentu boleh. Bukan saja untuk anda termasuk polisi anak anda dan keluarga anda boleh kami siapkan.

 

  1. Saya tak faham mengenai Takaful. Dimana saya boleh dapatkan maklumat?

Anda boleh hubungi kami atau terus baca di https://www.mrse.com.my/bijak-mengurus-kewangan/

 

  1. Saya berada jauh. Boleh saya memiliki plan Takaful yang disediakan oleh MRSE?

Ya. Pelanggan kami samada sistem topup atau takaful berada di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

 

  1. Apakah susah berurusan jika berjauhan?

Tidak jadi masalah di zaman yang serba canggih ini. Kami komited memberikan perkhidmatan terbaik untuk setiap produk yang di masukkan di www.mrse.com.my

 

 

postheadericon Welcome..!

Anda sedang mencari sistem yang membantu anda membuat sales tanpa had?

Adakah Anda Maxis Gold Dealer, Digi Gold Dealer atau Celcom Gold Dealer?

Anda sedang mencari sistem yang membantu anda rolling modal pusingan anda?

Anda mempunyai Agen yang ramai?

Anda mahukan sistem yang boleh target more sales untuk dapat Gold Dealer daripada Telco?

 

SISTEM INI YANG ANDA SEDANG CARI..!!!

 


BACA LAGI…