Info Terkini
Selamat Datang..

Latihan Industri untuk pelajar BIDANG IT @ PERAKAUNAN @ BUSINESS MANAGEMENT dibuka. Untuk memohon hubungi 012-3704588.

Terkini..! Beli produk atau daftar Pakej secara online. ONLINE SHOP

Beli Sistem Server sendiri??? Hubungi 012-370 4588 sekarang! KLIK DI SINIRancang kewangan masa depan.? Please call 012-370 4588 :) Bijak Mengurus Kewangan


Buy system Call 012-370 4588 @ whatsapp Direct Whatsapp


VIDEO >>> KLIK UNTUK VIDEO MENARIK

KLIK TO OUR MAIN WEBSITE
50 IDEA PEMASARAN LUAR BIASA
Nama

 

No Tel

 

E-mail address


Maklumat anda selamat bersama kami.

Calender
April 2018
M T W T F S S
« Sep    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

postheadericon Misi & Visi

MISI

  • Menyediakan perkhidmatan dan sistem terbaik untuk semua pelanggan termasuk membekalkan produk yang menjadi keperluan semasa masyarakat Malaysia.
  • Memastikan pelanggan dan usahawan yang dilahirkan oleh Syarikat mampu memiliki Sistem MASTER atau server sendiri dengan segala bantuan dan tunjuk ajar yang diberikan dari semasa ke semasa.
  • Berusaha melibatkan syarikat dengan urusan sistem kejuruteraan, mengaplikasikan semua pengetahuan dan pengalaman yang ada sesuai dengan objektif kewujudan syarikat.
  • Berusaha gigih melaksanakan semua strategi perniagaan bagi memastikan pelanggan yang menggunakan perkhidmatan syarikat sekurang-kurangnya menggunakan sistem USER atau menjadi ahli syarikat yang datang daripada seluruh Malaysia.
  • Berusaha menyediakan semua jenis dan bentuk kemudahan kepada para pelanggan dan peningkatan mutu perkhidmatan dengan melaksanakan bentuk perniagaan online dan offline yang mampu berkembang dengan cepat sehingga ke seluruh pelusuk negara.

 

VISI

  • Menjadikan sistem yang dibekalkan memberi manfaat dan dimiliki serta menjadi keperluan setiap individu pada masa akan datang.
  • Memberi peluang dan melahirkan lebih ramai usahawan daripada pelbagai latar belakang melalui sistem yang dibekalkan dan konsep perniagaan yang diamalkan.
  • Mampu menyediakan pelbagai bentuk kemudahan urusniaga termasuk dalam bidang kejuruteraan bagi tujuan kemudahan orang ramai, syarikat dan mana-mana organisasi.
  • Mencapai objektif pertubuhan syarikat MRSE iaitu mempunyai rakan niaga dan pelangan yang bertapak di seluruh Malaysia dan Syarikat utama yang menjadi rujukan bagi meningkatkan mutu perkhidmatan yang disediakan.
  • Kejayaan mengembangkan perusahaan syarikat dan melebarkan sayap ke seluruh Negara dengan perkembangan produk dan perkhidmatan terbaik yang disediakan.