Info Terkini
Selamat Datang..

Latihan Industri untuk pelajar BIDANG IT @ PERAKAUNAN @ BUSINESS MANAGEMENT dibuka. Untuk memohon hubungi 012-3704588.

Terkini..! Beli produk atau daftar Pakej secara online. ONLINE SHOP

Beli Sistem Server sendiri??? Hubungi 012-370 4588 sekarang! KLIK DI SINI



Rancang kewangan masa depan.? Please call 012-370 4588 :) Bijak Mengurus Kewangan


Buy system Call 012-370 4588 @ whatsapp Direct Whatsapp


VIDEO >>> KLIK UNTUK VIDEO MENARIK

KLIK TO OUR MAIN WEBSITE
50 IDEA PEMASARAN LUAR BIASA
Nama

 

No Tel

 

E-mail address


Maklumat anda selamat bersama kami.

Calender
December 2017
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archive for the ‘Sistem Buat Duit’ Category

postheadericon Keuntungan Jualan Untuk Internal Produk

PELBAGAI PRODUK TELCO & PAYBILL TERMASUK RELOAD PIN BOLEH DIJUAL HANYA DENGAN 1 ID AKAUN RELOAD YANG DIBERI KEPADA ANDA.

 

ItemInternal ProductKiraan Andaian Jualan /mth (RM)JUALAN (Rate %)Profit (RM)JUAL SENDIRI(Rate %)Own Profit (RM)OVERRIDING (%)Total Commission (RM)JUAL SENDIRI (Rate %)Own Profit (RM)OVERRIDING (%)Total Commission (RM)
Level Pakej/PlanCth Kiraan: Profit=JUALAN x Rate %USER/AGENTDEALERMASTER
1MAXIS10001.00101.50150.552.00200.55
2DIGI10003.70373.80380.114.30430.55
3CELCOM10004.7547.55.00500.252.55.50550.55
4UMOBILE10004.50455.50551106.00600.55
5TUNETALK10003.50354.00400.554.50450.55
6XOX10003.30333.50350.224.00400.55
7MAXISPIN8001.7013.62.00160.32.42.50200.54
8DIGIPIN8001.7013.62.00160.32.42.50200.54
9CELCOMPIN8001.8014.42.00160.21.62.50200.54
10UMOBILEBILL8000.453.60.554.40.10.80.604.80.050.4
11MAXISBILL8000.403.20.403.2000.403.200
12DIGIBILL8000.403.20.453.60.050.40.5040.050.4
13CELCOMBILL8000.453.60.5040.050.40.604.80.10.8
14BDFLEXI093.50094.0000.5093.500-0.50
15IDFLEXI049.00049.5000.5050.0000.50
16IDPLNFLEXI047.50049.5002050.0000.50
17DIGISSOCIAL8003.00243.1024.80.10.83.6028.80.54
18DIGISIDD8003.00243.1024.80.10.83.6028.80.54
19DIGIBROADBAND8003.00243.1024.80.10.83.6028.80.54
20HOTTICKETPIN1002.0022.502.50.50.53.0030.50.5
21MOLPIN12002.8033.63.1037.20.33.63.6043.20.56
22MERCHANTRADE12003.00363.3039.60.33.63.8045.60.56
23UNIFIBILL12000.232.760.2530.020.240.303.60.050.6
24ASTROBILL12000.0000.000000.00000
25SYABASBILL12000.232.760.2530.020.240.303.60.050.6
26TNBBILL12000.232.760.2530.020.240.303.60.050.6
27TRON12002.00242.50300.563.00360.56
28AirPahangBILL12000.232.760.2530.020.240.303.60.050.6
29SATUBILL12000.232.760.2530.020.240.303.60.050.6
30NJOI12003.00363.3039.60.33.63.8045.60.56
31ITALKPIN12004.00484.50540.565.00600.56
32BUZZME12002.00242.50300.563.00360.56
33XOXBILL12000.0000.202.40.22.40.202.400
34REDONEBILL12000.303.60.404.80.11.20.404.800
35FRIENDI12003.7044.44.00480.33.64.50540.56
36NPFLEXI093.00094.0001094.5000.50
37ALTEL12002.8033.63.00360.22.43.50420.56
38TMBILL12000.232.760.2530.020.240.303.60.050.6
39FRIENDIPIN20003.00603.50700.5104.00800.510
40UMOBILEPIN20002.50503.00600.5103.50700.510
41AIRKELANTANBILL20000.234.60.2550.020.40.3060.051
42SESBBILL20000.234.60.2550.020.40.3060.051
43SESCOBILL20000.234.60.2550.020.40.3060.051
44JANSBILL20000.234.60.2550.020.40.3060.051
45AirJohorBILL20000.234.60.2550.020.40.3060.051
46AirMelakaBILL20000.234.60.2550.020.40.3060.051
47SAINSBILL20000.234.60.2550.020.40.3060.051
48LAPBILL20000.234.60.2550.020.40.3060.051
49SADABILL20000.234.60.2550.020.40.3060.051
50PBAPPBILL18000.234.140.254.50.020.360.305.40.050.9
51TMGOPIN18001.7030.62.00360.35.42.50450.59
52ONEXOX18003.50634.50811185.00900.59
53BESTMOBILE18001.7030.62.00360.35.42.50450.59
54REDONE18001.7030.62.00360.35.42.50450.59
55MERCHANTRADEPIN18002.8050.43.00540.23.63.50630.59
56TUNETALKPIN18002.7048.63.00540.35.43.50630.59
57XOXPIN18003.50634.50811185.00900.59
58SGFLEXI18000.0000.000000.00000
59YSMOBILE18001.7030.62.00360.35.42.50450.59
60YESPIN18002.50453.00540.593.50630.59
61PRABHU15002.20332.5037.50.34.52.5037.500
62NJOIPIN15003.00453.5052.50.57.54.00600.57.5
63BKASHFLEXI092.50093.0000.5093.5000.50
64LEBARAPIN15003.3049.53.5052.50.234.00600.57.5
65DIGIWOW15001.7025.52.00300.34.52.5037.50.57.5
66DIGIWOWPIN15001.7025.52.00300.34.52.5037.50.57.5
67INDAHWATERBILL15000.233.450.253.750.020.30.304.50.050.75
68GRABPIN15000.507.51.00150.57.51.5022.50.57.5
69CNFLEXI013.50015.5002016.0000.50
70SIMPACK.HOTLINK.IDD15004.5067.54.5067.5005.00750.57.5
71SIMPACK.DIGI.BEST150015.0022515.002250020.00300575
72SIMPACK.HOTLINK.4G150012.0018012.001800015.00225345
73SIMPACK.DIGI.LIVE15007.0010512.0018057515.00225345
74SIMPACK.UMOBILE150012.0018012.001800015.00225345
75SIMPACK.ONEXOX15004.5067.54.5067.5005.00750.57.5
76AirPerlisBILL15000.233.450.253.750.020.30.304.50.050.75
77SIMPACK.CELCOM15008.001208.001200010.00150230
78SIMPACK.+MESIN.EPAY350018.0063023.00805517528.009805175
79PruBsnTakafulBILL35000.0000.000000.00000
80SIMPACK.FREE+BANTING50015.007515.00750020.00100525
81SIMPACK.ROLLPAPER40010.004010.00400012.004828
82CELCOMIDDPIN15004.00604.5067.50.57.55.00750.57.5
83SPEAKOUT35004.001404.50157.50.517.55.001750.517.5
84AIRKUCHINGBILL35000.238.050.258.750.020.70.3010.50.051.75
85AIRSIBUBILL35000.238.050.258.750.020.70.3010.50.051.75
86YESBILL35000.155.250.2070.051.750.3010.50.13.5
87SMARTPAS50004.502254.50225005.002500.525
88SMARTPASPIN50002.501252.801400.3153.001500.210
89SIMPACK.SMARTPAS75010.007512.5093.752.518.7515.00112.52.518.75
1329503713.654233.45519.85039.8806.35
Total Sales All Internal ProductProfit Own SalesProfit Dealer SalesTotal Commision DealerProfit MASTER SalesTotal Commision MASTER

 

Total Sales All Internal Product: Jualan Keseluruhan jika anda menjual semua produk yang disediakan. Kiraan di atas adalah contoh dan anggaran.

 

Profit Own Sales: Keuntungan Jualan Sendiri oleh USER biasa. Contohnya Jualan RM132950 mendapat keuntungan RM3713.65.

 

Profit Dealer Sales: Untung Jualan sendiri bagi Level Pakej DEALER. Oleh kerana Rate % DEALER lebih tinggi, maka kiraan RM4233.45

 

Total Commision Dealer: Komisen Jualan semua USER atau AGENT di bawah group Dealer tersebut. RM4233.45 – RM3713.65 = RM 519.80. Bermakna jika semakin ramai USER bawah menjual, semakin tinggi Overriding seorang DEALER.

 

Profit MASTER Sales: Rate MASTER lebih tinggi. Maka untung jualan MASTER secara peribadi adalah RM5039.80 iaitu paling tinggi. Ini kiraan untuk Jumlah jualan yang sama dengan Level lain yang di atas.

 

Total Commision MASTER: Komisen daripada Group Dealer diperolehi Master iaitu RM806.35. Ini adalah anggaran dengan hanya 1 saluran Dealer bawah anda. Jika semakin ramai Dealer, sudah tentu jualan meningkat lagi tinggi dan Komisen milik MASTER akan semakin tinggi. 

 

Mudah untuk faham dan aggaran komisen; jika 1% Overriding anda set, 100K dari Jualan mereka buat anda mendapat +-RM1000 sebulan Komisen Tetap. Senang kan?

 

Moga anda faham betapa untungnya anda menjual atau mengajar mereka menjual semua jenis produk yang dibekalkan. Anda Jual sendiri anda untung, mereka jual ramai-ramai pun anda untung. Ya walaupun anda sendiri tidak menjualnya. Anda boleh mengajar mereka SIGN UP User dan menjualnya!

 

p/s:  Table di atas menunjukkan Kiraan/Anggaran keuntungan jika anda bertindak untuk menjual semua produk yang ada yang telah tersenarai dan diberikan kepada anda selepas sahaja anda mendapat ID dan Password.

 

p/s: Rate atau % boleh berubah dan bertukar bila-bila masa mengikut rangkaian Telco masing-masing atau provider masing-masing.

postheadericon 7 Sumber Keuntungan Pakej MASTER

7 JENIS KEUNTUNGAN PAKEJ MASTER:-

 

  • 1. Jual Topup, Bayar Bil, PIN Topup dll

 

Contoh Kiraan Untuk 1 Produk. MRSE bekalkan lebih 90 Internal produk.

LIHAT SINI

 

  • 2. Untung Menjual Sistem AGEN (100% Earn Profit)

 

 

 

  • 3. Untung Menjual Sistem DEALER (100% Earn Profit)

 

 

  • 4. Komisen Overriding semua jualan Dari Group AGEN dan Group DEALER anda

 

 

 

  • 5. Taja Pembelian Pakej MASTER Syarikat (RM30 only Cost REG by SMS)

 

 

 

  • 6. Incentive jika Semua DEALER di bawah aktif dan mampu melahirkan 100 Agen setiap Bulan. Contoh ada 10 Dealer dan mereka mendapatkan 10 Agent sahaja setiap bulan; bermakna 100 Agen telah dilahirkan oleh tuan/puan. Mendapat incentive RM3 untuk setiap Agen.

    ( Jika 500 Agent X RM3 = RM1500 Sebulan Incentive untuk anda ).

 

 

  • 7. Penjualan Sim Pack @ Sim Card Termasuk Lain-Lain Produk MRSE.

 

Rate untung rujuk AgentInfo

 

p/s: Di atas merupakan peluang untuk anda bina dan tambah pendapatan dan ini bukan sistem MLM atau apa-apa SKIM Cepat kaya. Ia adalah bisnes untuk membantu anda. Hasil bergantung kepada usaha dan kesungguhan anda. Surat rasmi dihantar ke alamat anda bagi yang daftar melalui kami dan ini dinyatakan dalam Surat Rasmi tersebut.

postheadericon 6 Sumber Keuntungan Pakej DEALER

6 JENIS KEUNTUNGAN PAKEJ DEALER:-

  • 1. Jual Topup, Bayar Bil, PIN Topup dll

 

Contoh Kiraan Untuk 1 Produk. MRSE bekalkan lebih 90 Internal produk.

LIHAT SINI

 

  • 2. Untung Menjual Sistem AGEN (100% Earn Profit)

 

 

  • 3. Komisen Dari semua jualan AGEN-AGEN di bawah 

 

 

 

  • 4. Taja Rakan sebagai DEALER Syarikat (RM30 only Cost REG by SMS)

 

 

  • 5. Taja Rakan membeli Sistem MASTER MINI SERVER Syarikat (Earn 30%)

 

 

  • 6. Penjualan Sim Pack @ Sim Card Termasuk Lain-Lain Produk MRSE.

 

Rate untung rujuk AgentInfo

 

p/s: Di atas merupakan peluang untuk anda bina dan tambah pendapatan dan ini bukan sistem MLM atau apa-apa SKIM. Ia adalah bisnes untuk membantu anda. Hasil bergantung kepada usaha dan kesungguhan anda. Surat rasmi dihantar ke alamat anda bagi yang daftar melalui kami dan ini dinyatakan dalam Surat Rasmi tersebut.

postheadericon 5 Sumber Keuntungan USER@AGENT

5 ITEM KEUNTUNGAN PAKEJ USER:-

  • 1. Jual Topup, Bayar Bil, PIN Topup dll

 

Contoh Kiraan Untuk 1 Produk. MRSE bekalkan lebih 90 Internal produk.

LIHAT SINI

 

  • 2. Sign UP Pelanggan sebagai AGENT Syarikat (100% Earn Profit)

 

  • 3. Taja Rakan sebagai DEALER Syarikat (Earn 30%)

 

 

  • 4. Taja Rakan membeli Sistem MASTER MINI SERVER Syarikat (Earn 30%)

 

 

  • 5. Penjualan Sim Pack @ Sim Card Termasuk Lain-Lain Produk MRSE.

 

Rate untung rujuk AgentInfo

 

p/s: Di atas merupakan peluang untuk anda bina dan tambah pendapatan dan ini bukan sistem MLM atau apa-apa SKIM. Ia adalah bisnes untuk membantu anda. Hasil bergantung kepada usaha dan kesungguhan anda.

postheadericon Kempen 1 Smartphone 1 Aplikasi AllPay2U

ANDA PENGGUNA SMARTPHONE ANDROID OR IOS IPHONE?

Kempen 1 Smartphone 1 Aplikasi. – Offer End 31 July.

Mengapa?

Memudahkan anda untuk membuat belian Topup, Bayar Bil Termasuk Bil utiliti Bil Air Elektrik dan lain-lain.

 

Pada masa yang sama boleh menjual aplikasi ini kepada orang lain. Jual jer dapat duit.

 

Banyak yea. Bukan sikit untungnya. kalau tidak kenapa kita buat dan telah beroperasi lebih 5 tahun dalam industri ini.

 

Untuk lebih faham mengenai kempen promo ini, sila tonton video ini:-

 

 

Amacam? Dah tengok offer tersebut?

 

Apa tunggu lagi. Terus sign up di kedai online kami  https://www.mrse.com.my/product/pakej-user-biasa/

 

Untuk faham cara belian online anda boleh baca di https://www.mrse.com.my/cara-bayar-belian-online/

 

PERCUMA EBOOK DAN TUNJUK AJAR DARIPADA STAFF BAHAGIAN TRAINING DEPARTMENT KAMI.

 

Syarikat kami doakan anda berjaya.

 

Salam Kejayaan,

www.mrse.com.my

 

 

postheadericon Jana Pendapatan Dengan ALLPAY2U Apps

 

 

 

 

AMACAM?

 

 

 

Peluang Jana Pendapatan LUMAYAN Dengan Bisnes TOPUP & Bayar Bil !!

 

 

 

Kami di mrse.com.my menawarkan harga paling murah di Malaysia bagi prepaid Maxis, Celcom, Digi dan lebih 90 produk lain.

Anda dapat membeli topap RM10 dengan hanya RM9.40 sahaja. Anda telah mendapat untung sebanyak RM0.60

 

Anda tidak perlu keluar ke kedai, hanya sms/online/ guna android app shj termasuk iphone untuk dapatkan topup dan bayar bill anda.

 

 

 

 

PASARAN YANG SANGAT LUAS !

 

 

 

PELUANG JANA PENDAPATAN DENGAN BAYAR BIL DAN JUAL TOPUP

 Modal sekali untung berkali-kali

 Tak perlu kedai

 Tak perlu lesen

 Tak perlu keluar rumah

 Tak jual untung, korang jual lagi untung

 Guna sendiri masih untung

 Bantuan Training percuma / Live Chat 7/24/365

 Tidak berkonsep MLM. Siapa rajin dapat banyak, malas dapat sikit.

 Pelbagai ganjaran diberikan jika aktif

 

 

 

Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.

 

 

 

postheadericon Buat Income 4 Angka Dari Modal RM30

Semua orang tanya boleh ke buat income 4 angka dari modal RM30. Kan?

 

Kami kata boleh!

 

Bagaimana caranya. Saya anda Modal untuk bisnes bawah RM150 jer.

 

Habis kalau ada RM100 Jer dalam poket tak boleh bisnes ke? Tak boleh buat bisnes kecik-kecik ke?

 

Anda mesti tertanya-tanya. Kami kata boleh!!!

 

Walaupun ada RM50 jer… ya RM50;  tak percaya?

 

Apa yang anda perlu buat hanya Beli atau Sign Up pakej buat duit dari syarikat kami. Sekarang promosi sistem User hanya serendah RM30 dengan pendaftaran online. https://www.mrse.com.my/product/pakej-user-biasa/

 

 

Camne nak buat? Selepas beli sistem AGENT atau USER tu bagaimana nak buat income 4 angka??

 

 

Pertama anda beli dan daftar. Kemudian kami akan ajar anda cara buat jualan termasuk cara daftarkan rakan anda untuk anda bina kewangan dari bawah.

 

Dieorang kata Bisnes Topup untung sikit?

 

 

Takpe kami tunjuk pengiraan untuk anda faham. Dengan keadaan rakyat Malaysia sekarang 30 Juta orang dan pengguna sistem ini hanya 100 ribu lebih setakat ini. Anda punyai peluang yang masih terlalu luas..!

 

 

Ni contoh kalau anda ada duit dalam poket RM50 jer untuk mulakan perniagaan online dengan kami.!!!

 

 

Kalau ada lebih lagi tu bonus untuk anda majukan perniagaan akan datang.

 

 

Baik. Anda bank in RM50 kepada kami. Kami berikan sistem kepada anda dan anda akan terima RM20 Modal permulaan. (Sebab RM30 lagi tu bayaran daftar kan). Walaupun minimum Modal selepas tu RM100  ke atas, untuk bantu anda ada duit serendah RM50 pun dah boleh join.!

 

 

Okiee, now anda dah ada RM20 dalam sistem anda.

 

 

Sign up rakan anda untuk jadi ejen. Tak perlu buat jualan Topup lagi. Dengan RM20 anda boleh sign up 2 orang.

 

 

 

Katakan anda caj mereka RM70 (seperti harga asal kami) sebagai bayaran perkhidmatan yang anda berikan pada mereka ; anda dah untung RM120! Wow!

 

 

 

Guys. dengan untung RM120 tu anda dah ada Modal untuk kembangkan perniagaan. Anda belanjer laa RM20 dulu dan rolling RM100 tadi untuk terus Buat Duit seperti sebelum ni.

 

 

 

Ok. Dari mana datang income 4 angka? Jawabnya dari usaha anda seperti di atas. tak perlu ikat perut. Hanya daftar, usaha promote dan jual. Faham dan jelas?

 

 

 

Kalau 2 orang jer anda dah untung  RM120, kalau 30 orang anda dah ada income RM1800.

 

 

 

Nampak tak bagaimana kita boleh bina kewangan dari modal serendah RM50 jika kita ada ilmu dan sistem perniagaan yang bagus?

 

 

 

Takkan anda nak tunggu ada Modal berjuta baru nak mulakan Bisnes? Tu agak sukar. Kenapa tak mula dari sikit kepada banyak. Tu lebih bagus dan selamat.

 

 

 

Setuju?

 

 

 

 

Berminat untuk mulakan perniagaan mula dari bawah?

 

 

 

 

Ada online Banking? Ada email?

 

 

 

Jom daftar online pakej ini di https://www.mrse.com.my/product/pakej-user-biasa/

 

 

 

Nak tahu cara Belian atau Daftar Online? Klik Di sini

 

 

 

Pendaftaran Manual? Hubungi kami.

 

 

Salam Kejayaan.

postheadericon 2 Pilihan Gempak Ejen Dropship Mesin Topup

Kami dapati respon untuk 2 pilihan ini sudah ribuan pm dari setiap fb marketing channel kami. Jika anda berminat untuk sertai kami, boleh buat pilihan sekarang. Step yang sangat mudah termasuk Ejen Dropship Mesin Topup pilihan ke 2 adalah peluang untuk anda bina kewangan jika tiada Modal sekalipun. Anda tak perlu nak fikir beli stock produk.

 

Terima Kasih kerana berminat untuk salah satu dari pilihan di bawah 👍

 

📝 Pilihan 1 – Order 1pcs Mesin Topup RM350

* Bank in dan berikan Nama No Tel Alamat dan Bank in info.

* Dapat Mesin Topup + Free Sistem (2 in 1).

* Boleh start jual topup, bayar bill, Topup PIN, jual Simpack dll. Min Modal hanya 100 ke atas utk akses semua produk. Mesin Topup boleh jual kpd pelanggan anda jika tidak diperlukan.

* Next Order Dropship price utk Mesin RM290. Automatik anda boleh dropship jika kurang Modal.

 

📝 Pilihan 2 – Ejen Dropship Tanpa Modal

1. – Berikan Nama Penuh dan No Tel anda.

2. – Berikan Nama FB anda.

3. – Like Page https://www.facebook.com/maududiservices dan Share page tersebut.

4. – Terus promote kepada prospek pelanggan anda. Promote offline or online melalui FB, Insta, youtube dll media. Order Mesin Topup setelah ada PEMBELI sbg pelanggan anda.

 

P/s: Sila ikuti arahan mengikut pilihan yang anda persetujui. Jika anda mempunyai Modal, pilihan 1 adalah lebih Jimat kerana anda dapat 2 dalam 1 (Mesin + Sistem Topup Ereload). Jika tidak pilihan di atas anda boleh memilih untuk terus memilki Sistem Tanpa Mesin di https://www.mrse.com.my/perkhidmatan/sistem-topup/

 

Terima kasih.

 

Salam Kejayaan,

postheadericon Cara Bayar Belian Online

Jom Beli Produk Secara Online untuk proses yang lebih cepat dan mudah.

1) Pilih produk di Online SHOP.

 

KLIK UNTUK PILIH PRODUK

 

Contoh Belian atau pendaftaran Sistem USER.

 

 

 

2) klik “Add to Cart” dan klik ” View Cart

 

 

3) Keluar seperti di bawah. Sahkan belian anda. Jika mempunyai Coupon sila masuk code coupon dan klik “Apply Coupon“. Harga berubah mengikut kupon promosi tersebut. Next boleh teruskan bayaran.

 

 

4) Klik Proceed to Checkout. Kemudian Isi maklumat anda. Barang atau special gift akan diposkan ke alamat yang anda masukkan.

 

 

5) Klik Place Order setelah anda pilih kaedah bayaran. Pilih Billplz Gateway Payment untuk bayaran live online banking anda. Jika pilihan bayaran Direct bank Transfer spt melalui ATM anda perlu SMS kepada kami info bayaran, nama dan no tel setelah anda bank in bayaran kepada kami terus ke akaun MAUDUDI RELOAD SERVICES & ENGINEERING. Anda akan terima email No Acc kami jika ingin melalui ATM.

 

 

6) Jika info anda sah, proses seterusnya akan keluar seperti di bawah apabila anda klik ” Place Order”.

 

 

 

7) Anda hanya perlu tanda (tick) dalam kotak kecil di atas, klik PAY dan terus login ke akaun Online Banking anda seperti di bawah.

 

 

8) Anda hanya perlu confirmkan bayaran sehingga keluar resit bayaran anda. Payment anda akan masuk kepada kami melalui BillPlz Sdn Bhd (Jika pilih Billplz Payment gateway).

 

p/s: Setelah selesai, anda akan dihubungi oleh staff MRSE dalam tempoh 24 jam untuk memberikan perkhidamatan dan tunjuk ajar.

 

TERIMA KASIH.

postheadericon 4 Pakej Sistem Buat Duit

4 level sistem Buat Duit yang dibekalkan kepada anda. Boleh pilih mana yang sesuai untuk anda. Jika dilihat kepada kegunaan dan kemampuan sistem membina kewangan, anda akan berkata ia sangat berbaloi-baloi.

 

Baik, sekarang kita view satu per satu. Sebab ini yang selalui ditanya. Mengenai % produk?? Kami tidak bicara mengenai rate setiap produk. Sebab? Kerana ia adalah susunan yang telah dibuat oleh Telco atau provider.  Bahkan ia pula boleh dimanipulasi oleh sesetangah syarikat bagi mengaburi mata anda. Maaf, anda tidak perlu tertipu dengan rate % semata-mata. Ia mungkin berubah mengikut masa. Adapun harga sistem dan plan market www.mrse.com.my kekal sejak awal penubuhan perniagaan kami.

 

Apakah benar boleh buat duit? Anda boleh menonton video yang banyak mengenai plan marketing kami yang sangat selamat dan untuk jangka masa panjang. Focus kami bukan saja kepada Topup dan Paybill, tapi penjanaan rangkaian yang boleh membina income. Anda boleh pilih plan yang sesuai untuk anda. Senang untuk faham:-

 

AGENT/USER – Sesuai untuk mereka yang baru. Baru nak belajar bisnes. Dan baru nak belajar Jual Topup bayar bill. Mereka sesuai untuk pakej ini. Namun mereka juga ada keuntungan. Dan boleh juga Sign UP atau mendaftarkan User yang lain. Adakah untung? YA, daftar sesiapa sahaja sangat menguntungkan!

 

DEALER – Dealer pula adalah PENGEDAR. Bermakna anda pengedar sah kami. Level anda tidak sesuai untuk menjual Topups sahja, tapi anda perlu untuk mendaftarkan USER atau Ejen anda seramai mungkin. Ada overriding ke? YA sudah tentu ada. Tak sama seperti USER biasa yang tidak mendapat overriding sales daripada jualan members. Anda akan dapat. 100K sales jika 1% overriding bermakna RM1000 ++ adalah INCOME PASIF anda.

 

MASTER – Apa beza yang ini? Master adalah berkonsepkan PEMBEKAL. Mereka biasa kurang buat jualan sendiri untuk Topup. Tapi boleh lagi. Mereka biasanya akan bina DEALER dan EJEN yang ramai. Biasanya ratusan ribu jualan mereka buat kerana ada ramai rangkaian. Dah tentu mereka dapat overriding yang lagi tinggi dan lagi best. Cuma ketiga-tiga Pakej di atas masih bernaung di bawah syarikat kami walaupun anda bebas berjual beli dengan pelanggan anda.

 

SERVER– Dah lama bisnes tu mesti dah ramai ejen dan sales. Ada yang call kami jualan dah ratus ribu. Kemudian nak beli server sendiri. YA, boleh. Anda boleh beli server bagi membolehkan anda memiliki website dan sistem sendiri dan pastinya lebih menguntungkan dan lebih selamat.

 

Dah faham kannn beza 4 plan dan kenapa kami buat plan tu? Bukan sekadar Nama plan tapi sesuai untuk 4 jenis golongan manusia yang terlibat dalam bisnes ni. Ada penjual, pengedar, pembekal dan setup syarikat atau bisnes sendiri.

 

 

https://www.mrse.com.my/perkhidmatan/sistem-topup/

 

kalau anda dah faham boleh mendaftar dengan segera. Dan jangan lupa bina kewangan sebaiknya. Rugi kalau anda sekadar daftar dan mendapatkan ID sahaja. Kami doakan anda Berjaya. Owh ya, 2017 ada beberapa jenis spec server dan harga berlainan. Sebabnya semakin ramai yang nak setup walaupun belum ada sales yang banyak. Boleh hubungi kami untuk maklumat lanjut.

 

Salam Kejayaan…

Page 1 of 2
1 2