Info Terkini
Selamat Datang..

Latihan Industri untuk pelajar BIDANG IT @ PERAKAUNAN @ BUSINESS MANAGEMENT dibuka. Untuk memohon hubungi 012-3704588.

Terkini..! Beli produk atau daftar Pakej secara online. ONLINE SHOP

Beli Sistem Server sendiri??? Hubungi 012-370 4588 sekarang! KLIK DI SINI



Rancang kewangan masa depan.? Please call 012-370 4588 :) Bijak Mengurus Kewangan


Buy system Call 012-370 4588 @ whatsapp Direct Whatsapp


VIDEO >>> KLIK UNTUK VIDEO MENARIK

KLIK TO OUR MAIN WEBSITE
50 IDEA PEMASARAN LUAR BIASA
Nama

 

No Tel

 

E-mail address


Maklumat anda selamat bersama kami.

Calender
December 2017
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

postheadericon Mengenai Kami

MRSE COMPANY merupakan PEMBEKAL SISTEM TOPUP & PEMBAYARAN BIL yang dikendalikan sepenuhnya oleh MAUDUDI RELOAD SERVICES & ENGINEERING. We are established in Malaysia!

 

 

Kepakaran kami adalah menyediakan peluang kepada orang ramai membina pendapatan melalui pelbagai produk dan perkhidmatan yang kami bekalkan melibatkan telekomunikasi dan pengurusan kewangan samada secara offline atau pembelian online yang boleh diakses melalui website kami bagi menyelesaikan masalah orang ramai yang mempunyai masalah kewangan dengan membina pendapatan bersama kami dan menjadi rakan niaga kami.

Kami menyediakan sistem topup dan pembayaran Bil yang paling mudah dan paling canggih disertakan sistem yang sesuai untuk anda yang benar-benar aktif menjual topup termasuk pembayaran bil atau menjalankan bisnes dalam bidang ini. Dilengkapi dengan Channel SMS, Web Jualan, Aplikasi Android untuk Smartphone termasuk IOS untuk Iphone dan Ipad menjadikan Sistem kami sesuai untuk anda dan semua USER.

Kami juga pakar dalam bahagian juru runding perniagaan, Perunding Kewangan Prudential BSN Takaful (Financial Consultant) serta pakar dalam pembinaan Sistem Server untuk anda yang mempunyai modal dan minat dalam bidang dan industri telekomunikasi ini. Kos Setup dan Concultancy untuk Setup Sistem bagi syarikat-syarikat yang berminat adalah bermula RM10,000 – RM100,000.00 sahaja mengikut tahap kecanggihan sistem dan perundingan perniagaan.

Daftar melalui Sistem Online Banking MAYBANK

 

Disamping mendaftarkan ejen yang ramai, kami juga memiliki wakil-wakil PENGEDAR & PEMBEKAL dari seluruh Malaysia dan kami juga menjayakan program yang melatih pelanggan untuk menjalankan bisnes secara lebih terancang. Kami memberi peluang dan ruang kepada pelanggan kami supaya mereka mempunyai peluang yang lebih luas untuk menjana pendapatan dari bawah sehingga berjaya mempunyai sistem server sendiri atau syarikat sendiri seperti yang banyak berada dipasaran sekarang. Terbukti mereka telah berjaya membuat JUTAAN Jualan sebulan dan sudah tentu mempunyai pendapatan yang memuaskan dan sangat baik. Doakan kejayaan mereka dan tiba masa untuk anda BERMULA.

 

 

Pesanan: Sebarang isu atau masalah daripada syarikat-syarikat yang membeli produk server perlu dirujuk kepada server masing-masing dan tidak ada kena mengena dengan MRSE sama sekali. Untuk info anda kami telah beroperasi melebihi 5 tahun dan tidak menghadapi sebarang masalah di sistem kami bahkan kini kami established in Malaysia. Syarikat server yang bermasalah perlu dirujuk kepada syarikat terbabit. Terima kasih.

 

Saya agent biasa jer. Tinggal di bintulu. Hanya guna sistem Topup ALLPAY2U ni untuk kegunaan sendiri. Tak payah nak cari kedai dah kalau nak Topup. Sambil tu boleh juga jual Topup, bayar bil ASTRO, TNB dan lain-lain melalui aplikasi yang dibekalkan. Apa yang best di MRSE ni? Walaupun USER biasa syarikat MRSE benarkan buat side income dengan ajak rakan yang lain atau sign up sesiapa sahaja. Saya rasa bisnes yang paling untung. Cari jer klien, jual aplikasi dan ajar dieorang tambah Modal atau Restock melalui syarikat. Saya hanya buat duit jer. Senang je, waktu-waktu takde duit saya cari jual sistem AGENT secara online. Hihi.
Nurrita Salleh - USER biasa