fbpx

MRSE COMPANY merupakan PEMBEKAL UTAMA Pelbagai produk seperti Topup, Paybil, Topup Data, Insurans Kenderaan, Domain, Website Server, Software Digital, Terminal Device dan lain-lain yang dikendalikan sepenuhnya oleh MAUDUDI RELOAD SERVICES & ENGINEERING. We are established in Malaysia!

 

Kepakaran kami menyediakan peluang kepada orang ramai membina pendapatan melalui pelbagai produk dan perkhidmatan melibatkan sistem berteknologi yang dibekalkan melibatkan telekomunikasi dan pengurusan kewangan samada secara offline atau pembelian online yang boleh diakses melalui website rasmi bagi menyelesaikan masalah orang ramai yang mempunyai masalah kewangan dengan membina pendapatan bersama kami atau menjadi rakan niaga kami. 

Menyediakan sistem topup, Bil, Data, Games Reload, Insurans kenderaan sebagai perniagaan utama, paling mudah dan paling canggih disertakan sistem yang sesuai untuk anda yang ingin menjual topup termasuk pembayaran bil, insurans kenderaan,  atau menjalankan bisnes yang berkaitan. Dilengkapi dengan Channel SMS, Web Jualan, Aplikasi Android, Telegram dan lain-lain Channel untuk Smartphone termasuk IOS untuk Iphone dan Ipad serta Huawei OS menjadikan Sistem kami sesuai untuk anda dan semua pengguna. Semua usahawan diberi peluang memiliki sistem server seperti ini untuk memasarkan produk masing-masing!

Kami juga menjual pelbagai peralatan seperti terminal, alatan berkaitan komputer dan hardware yang berkaitan untuk semua pelanggan daripada Malaysia dan seluruh dunia. Servis terkini dalam pembinaan website akan membantu lebih ramai usahawan di luar sana.

ACCELERATE YOUR SUCCESS WITH US.