fbpx

4 level sistem Buat Duit yang dibekalkan kepada anda. Boleh pilih mana yang sesuai untuk anda. Jika dilihat kepada kegunaan dan kemampuan sistem membina kewangan, anda akan berkata ia sangat berbaloi-baloi.

Baik, sekarang kita view satu per satu. Sebab ini yang selalui ditanya. Mengenai % produk?? Kami tidak bicara mengenai rate setiap produk. Sebab? Kerana ia adalah susunan yang telah dibuat oleh Telco atau provider.  Bahkan ia pula boleh dimanipulasi oleh sesetangah syarikat bagi mengaburi mata anda. Maaf, anda tidak perlu tertipu dengan rate % semata-mata. Ia mungkin berubah mengikut masa. Adapun harga sistem dan plan market www.mrse.com.my kekal sejak awal penubuhan perniagaan kami.

Apakah benar boleh buat duit? Anda boleh menonton video yang banyak mengenai plan marketing kami yang sangat selamat dan untuk jangka masa panjang. Focus kami bukan saja kepada Topup dan Paybill, tapi penjanaan rangkaian yang boleh membina income. Anda boleh pilih plan yang sesuai untuk anda. Senang untuk faham:-

AGENT/USER – Sesuai untuk mereka yang baru. Baru nak belajar bisnes. Dan baru nak belajar Jual Topup bayar bill. Mereka sesuai untuk pakej ini. Namun mereka juga ada keuntungan. Dan boleh juga Sign UP atau mendaftarkan User yang lain. Adakah untung? YA, daftar sesiapa sahaja sangat menguntungkan!

DEALER – Dealer pula adalah PENGEDAR. Bermakna anda pengedar sah kami. Level anda tidak sesuai untuk menjual Topups sahja, tapi anda perlu untuk mendaftarkan USER atau Ejen anda seramai mungkin. Ada overriding ke? YA sudah tentu ada. Tak sama seperti USER biasa yang tidak mendapat overriding sales daripada jualan members. Anda akan dapat. 100K sales jika 1% overriding bermakna RM1000 ++ adalah INCOME PASIF anda.

MASTER – Apa beza yang ini? Master adalah berkonsepkan PEMBEKAL. Mereka biasa kurang buat jualan sendiri untuk Topup. Tapi boleh lagi. Mereka biasanya akan bina DEALER dan EJEN yang ramai. Biasanya ratusan ribu jualan mereka buat kerana ada ramai rangkaian. Dah tentu mereka dapat overriding yang lagi tinggi dan lagi best. Cuma ketiga-tiga Pakej di atas masih bernaung di bawah syarikat kami walaupun anda bebas berjual beli dengan pelanggan anda.

SERVER Dah lama bisnes tu mesti dah ramai ejen dan sales. Ada yang call kami jualan dah ratus ribu. Kemudian nak beli server sendiri. YA, boleh. Anda boleh beli server bagi membolehkan anda memiliki website dan sistem sendiri dan pastinya lebih menguntungkan dan lebih selamat.

Dah faham kannn beza 4 plan dan kenapa kami buat plan tu? Bukan sekadar Nama plan tapi sesuai untuk 4 jenis golongan manusia yang terlibat dalam bisnes ni. Ada penjual, pengedar, pembekal dan setup syarikat atau bisnes brand sendiri.

Plan terkini bermula 2020 boleh dibaca di https://www.allpay2u.biz. Boleh sign up percuma. Login, baca sampai faham. Bank in upgrade pada bila-bila masa.

https://www.mrse.com.my/perkhidmatan/sistem-topup/

kalau anda dah faham boleh mendaftar dengan segera. Dan jangan lupa bina kewangan sebaiknya. Rugi kalau anda sekadar daftar dan mendapatkan ID sahaja. Kami doakan anda Berjaya. Owh ya, 2017 ada beberapa jenis spec server dan harga berlainan. Sebabnya semakin ramai yang nak setup walaupun belum ada sales yang banyak. Boleh hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Salam Kejayaan…

4 Pakej Sistem Buat Duit
Tagged on: